Hur tar man sig till TSA?

Klubblokalen ligger under matsalen i Byängsskolan i Täby. Denna beskrivning finns även som pdf.

Document

Om man står på parkeringsplatsen vid antenntornet (det är antenntornet som på kartan är markerad som TSA – SK0MT) så skall man runda skolan på vänstra sida. När man kommit runt hörnet så som finns två dörrar som leder till skolans matsal och till Täby sändaramatörer. Där skall ni gå in. Klubblokalen ligger en trappa ner.

Parkeringsplatsens koordinater är: 59.449919, 18.079546

Adressen är: Marknadsvägen 299

Bil

Kommer man med bil så finns det gratis parkering både utanför skolan och straxt nedanför. Kommer man via E18 så är det enklast att svänga av vid Trafikplats Viggbyholm (avfart 183) och åk mot Täby Kyrkby. Sväng vänster mot Täby Centrum i rondellen som kommer efter det man åkt under Roslagsbanan. Sedan är det andra avtagsvägen till höger.  Åk den del av Marknadsvägen som passerar Tårtverkstaden, till vänster, och alla garage och parkeringsplatser, till höger. När man kommer upp till vändplanen syns skolan och tornet upp till vänster. Då kan man köra upp mot skolan och parkera.

Denna beskrivning gäller om man kommer Bergtorpsvägen från Täby kyrkby, men då svänger man naturligtvis höger i rondellen mot Täby Centrum.

Kommer man Stora marknadsvägen från Täby Centrum så är det första avtagsvägen till vänster.

Roslagsbanan

Åker man Roslagsbanans Österskärsgren (linje 28/28S) så går man av vid Galoppfältet och lämnar perrongen på sydvästra sidan, korsar Stora Marknadsvägen och går upp den del av Marknadsvägen som passerar Tårtverkstaden, till vänster, och alla garage och parkeringsplatser, till höger. När man kommer upp till vändplanen syns skolan och tornet upp till vänster.

Åker man med Ormsta/Lindholmen grenen (endast linje 27 ej 27S) så kan man gå av vid Ensta. Lite längre att gå och krångligare att hitta!

Buss

Flera bussar (604,505, 527 och 684) stannar vid Galoppfältet. Man går sen upp den del av Marknadsvägen som passerar Tårtverkstaden, till vänster, och alla garage och parkeringsplatser, till höger. När man kommer upp till vändplanen syns skolan och tornet upp till vänster.

Det går också att gå av vid Gribbylund södra (buss 610). Då blir det lite längre att gå.