Klubblokalen

Hitta till TSA

 

Vägbeskrivning till TSA, för bil, Roslag

Document

sbanan och buss

Klubblokalens öppettider

Öppet hus måndagar 19-22 med följande undantag:

  •    Vi har inte öppet hus under sommaren, midsommar - början av augusti
  •    Inte heller under jul och nyår, ungefär 20 december - 10 januari.
  •    Inte heller på helgdag (som annandag påsk) eller helgdagsafton (kan inträffa sista april).
  •    Lite speciellt är det de två måndagar per år, i mars och oktober, när vi har årsmöte och höstmöte i lokalen - men alla är mer än välkomna ändå!

Däremot är det naturligtvis öppet hus även om det står "Styrelsemöte" på programmet. Lokalen räcker för båda aktiviteterna!

Om du är osäker bör du se efter på programsidan eller lyssna på TSA:s lokalnät söndagen innan.

För dig som behöver koordinaterna till lokalen är det 59° 26' 59" N, 18° 04' 45" E

Fikaavgift

Vi rekommenderar en fikaavgift på 200 kr per termin om du är en regelbunden gäst på våra klubbmöten. Det är en fördel om du betalar in en klumpsumma istället för att betala en mindre avgift för varje gång. Banken tar nämligen en liten avgift för varje inbetalning.

Du kan betala in avgiften antingen via Swish eller till vårt bankgiro. Du använder samma uppgifter som för medlemsavgiften! Om du vill betala med Swish kan du skanna koden till vänster. Om du gör det, glöm i så fall inte att uppdatera ditt namn innan du Swishar iväg pengarna!

Stugvärdar

De som har nycklar till klubblokalen turas om att vara stugvärdar. Du möts därför inte bara av en öppen lokal utan också av kaffe eller te med enklare tilltugg. Men din kopp får du faktiskt diska själv efter dig.
Stugvärdar tjänstgör enligt en särskild lista, ny för varje termin. Du kan anmäla dig till dag(ar) som passar dig, och sedan fördelas resten av de stugvärdspliktiga på resterande dagar av stugfogden.
Om du inte kan det datumet du tilldelats, försök byta med någon annan.

Men om du inte kan ställa upp på angivet datum åligger det dig att själv byta med någon annan på listan. För in ändringen på listan i klubbstugan och meddela även webmastern så att det blir ändrat på hemsidan, så undviks missförstånd.

När du låser upp ytterdörren vid matsalsentrén skall du kontrollera att dörrarna till köket och matsalen är låsta. Annars får vi inte låta ytterdörren vara upplåst!

Klubblokalen bör vara tillgänglig från 18:45 med tanke på dem som kommer med tåg och buss. Stugvärd som av någon anledning inte kan/vill stanna till kl 22:00 måste ovillkorligen förvissa sig om att någon som har nyckel finns kvar och åtar sig att snygga upp och låsa klubblokalen.