Komma åt e-post för er som har e-postadresser @sk0mt.net

Inlagt av Thomas -KBD

Hejsan allihop!

Ni som har er e-post till @sk0mt.net. Alltså ni som har en brevlåda @sk0mt.net och innan har haft er e-post liggande på one.com. Enligt one.com skall ni kunna komma åt er gamla e-post med hjälp av era gamla inloggningsuppgifter och följande inställningar från dem:

Webmail
https://login.one.com/mail
IMAP server
imap.one.com
IMAP port
993
POP3 server
pop.one.com
POP3 port
995

Ni bör flytta över all er e-post till vår nya server eftersom vi håller på att säga upp vårt gamla abonnemang. Enklaste sättet att flytta er e-post är att helt enkelt använda ett e-postprogram såsom Thunderbird eller något liknande beroende på vilken plattform ni använder. Byt sedan era gamla inställningar mot de som står ovan för one.com. Lägg sedan till en ny e-postserver där ni använder inställningarna nedan för Inleed. När det är gjort är det sedan bara att flytta all e-post i programmet från One till Inleed.

För vårt nya webbhotell gäller informationen på nedanstående sida:

https://help.inleed.se/email/extern-mailklient

samt för webbmail:

https://help.inleed.se/webbmail/logga-in

https://sk0mt.net/webmail

Vår mail-server heter: ns7.inleed.net

Ni borde redan veta er e-postadress, för den är nämligen samma som ni haft innan. Observera att skall använda hela e-postadressen som användare. Däremot behöver ni ett nytt lösenord. Jag föreslår att ni skicka ett e-postmeddelande till mig med ert inloggningsnamn samt ert telefonnummer så att jag kan skicka ett SMS till er med det nya lösenordet. Min epostadress är webmaster <at> s k 0 m t . n e t .

/Thomas, SM0KBD

PS: Min Thunderbird fyllde i alla inställningar helt korrekt & automagiskt när jag hade angivit min e-postadress